Over UseYourNetwork.com

Over UseYourNetwork

Je netwerk beschikt over een hoop kennis en ervaring. Hoe fijn als je daar 24/7 toegang toe hebt? Maak gebruik van je netwerk en laat je netwerk profiteren van jouw kennis en ervaringen. Wanneer we niet meer iedere keer hetzelfde wiel hoeven uit te vinden, houden we meer tijd over voor onze eigen carrière, dromen en andere leuke zaken!

Wie vertrouw je tenslotte het meest? Je netwerk!

Tips

Herken je dat? Uren lang het internet afstruinen voor het leukste vakantieadres? Eindeloos de straten afstruinen voor het beste restaurantje om uiteindelijk bij de eerste te eindigen? Dat hoeft niet meer! Vertrouw je netwerk en kijk welke adresjes zij tippen! De kans dat jij die ook leuk zult vinden is immers heel groot!

Ervaringen

Tips en trics over werk, opvoeden, voeding, sporten, noem het op! Laat je inspireren door de ervaringen van anderen. Geen mega succes verhalen van beroemde CEO's, vloggers en professionals, maar succesverhalen van jouw eigen netwerk. Hoe zij de uitdagingen aanpakken is veel interessanter!

Netwerk

UseYourNetwork.com bestaat uit een hoop unieke, inspirerende en gezellige dames. Dames met de nodige werkervaring en ambitie. Ambitie in carrière maar zeker ook in het hebben van een mooi gevuld en gezellig leven. UseYourNetwork.com is voor en door leden en groeit met dank aan haar eigen leden. Zij dragen continue nieuwe leden aan. Ken jij iemand en kan je niet wachten deel te nemen? Meld je nu aan!

Ons verhaal

UseYourNetwork.com is opgericht met als belangrijkste doel, het leven van ons en onze vriendinnen een klein stukje makkelijker te maken!

Het valt ons op dat iedereen het zo druk heeft. Druk met een fantastisch gevuld leven te leiden. Een leuke carrière, kids, sporten, zelf koken, een mooi huis en natuurlijk een goed gevuld sociaal leven. 

We willen alles. En dat moet volgens ook prima kunnen! Alleen dan wel met een beetje hulp… 

Gebruik je netwerk! 😉 

Wij vinden het zonde om te veel tijd te besteden aan het uitpluizen van van alles en nog wat. 

Onnodig verloren uren op het internet, in reisgidsen en wachtend op de tips via de App. 

Laat je inspireren door je eigen netwerk! De kans dat iemand in jouw netwerk dezelfde vraag of uitdaging al heeft opgelost is groot. En de ervaringen van iemand uit jouw eigen netwerk zijn vele malen waardevolle dan die van een willekeurig iemand op het internet!  UseYourNetwork is enkel het platform. De content is van jou en je netwerk. 

De tips en ervaringen van je netwerk altijd bereikbaar op een plek. En bovendien heb je ook nog eens toegang tot de tips van de vriendinnen van je vriendinnen!

Inspireer en laat je inspireren op UseYourNetwork.com

TELL ME YOUR TIP